DIN 19 OCTOMBRIE IN CINEMATOGRAFE
   

Distributie


DANA - Diana Dumitrescu
Cofetara si colega de apartament cu Oana. Amandoua sunt ucenice la Academia de Ciocolata a lui Yvonne. Din pacate insa, Dana este mai putin talentata, mai putin punctuala si mai putin pasionata de arta gastronomiei.Ii place sa pozeze in diva. O fata foarte frumoasa, cu un trup perfect, de manechin.
Filmografie selectiva: Pariu cu viata, Iubire si onoare, Aniela, Regina, Razboiul sexelor

DANIAndi Vasluianu
Un tip simpatic, aratos si foarte sigur pe sarmul lui. Aparent este „baiatul de la cablu”, de fapt el este gigolo pe bani buni. Este un tip spontan, mereu pe faza, care stie sa vrajeasca o femeie si sa ii mentina constant interesul.Dani este suficient de istet si ii place aventura. Se indragosteste la prima vedere de Dana.
Filmografie Selectiva: Periferic, Intalniri incrucisate, Contra timp, Schimb valutar, California Dreamin

OANAAntoaneta Zaharia
Prietena cea mai buna a Danei. Foarte complexata de kilogramele in plus, motiv pentru care minte pe Facebook, asumandu-si infatisarea frumoasei ei prietene, Dana. E o fata haioasa si voluntara, experta in prajituri.E plina de viata, dar se deprima usor si plange mult.
Filmografie Selectiva: Binecuvantata fii, inchisoare, In fiecare zi Dumnezeu ne saruta pe gura, Stare de fapt

TONI - Marius Damian
Prietenul si colegul lui Dani, de formatie inginer care prefera meseria de hacker. Gelos si irascibil.
Inca locuieste cu mama lui si toata ziua sta pe chat unde o cunoaste pe Oana, care se prezinta cu poza Danei. Toni se indragosteste de fizicul Danei, insa conversatiile interesante le poarta cu Oana. Complexat de fizic, se da drept cel mai bun prieten al sau, pentru a face impresie.
Filmografie Selectiva: S-a furat mireasa, Manusile rosii, Legiunea straina

YVONNELoredana Groza
Cofetara-sefa si patroana Academiei de Ciocolata. Casatorita cu un roman care administreaza fonduri Phare. O adevarata scorpie la servici, o admonesteaza constant pe Dana si are o atitudine tiranica fata de toate angajatele ei, care o detesta.Este “clienta” lui Dani. In pat prefera sado-masochismul, spre marea disperare a lui Dani.
Filmografie Selectiva: Mostenirea, Aniela, Regina, Supravietuitorul, Madhouse, Modigliani